در زمان های قدیم، به دلیل اینکه انسان ها غذا را در زمان کمی بعد از تهیه آن مصرف می کردند، نیاز به بسته بندی برای جابجایی یا ذخیره آن کمتر احساس می شد، ولی به تدریج با افزایش جمعیت و گسترش شهرنشینی، امکان اینکه افراد غذا و مایحتاج خود را روزانه تهیه کرده و مصرف کنند، از بین رفت و در بسیاری از موارد محصولات مصرفی در شهر یا کشوری تهیه شده و برای مصرف به مناطق دیگر جابجا می شود، ولی جابجایی آسان و سالم محصولات در کنار حفظ کیفیت آن، نیازمند بسته بندی مناسب است.

از طرفی با صنعتی شدن جوامع و افزایش رقابت بین بنگاه های اقتصادی، اهمیت صنعت بسته بندی بیش از پیش آشکار شده و بنگاه های اقتصادی به این نکته پی بردند که بسته بندی مناسب می تواند ابزاری برای افزایش قابلیت رقابت پذیری آن ها در بازار باشد و می‌توان با تغییر تکنیک ها و روش های بسته بندی، از آن به عنوان یکی از راه‌های کاهش هزینه های تولید، ذخیره سازی و توزیع استفاد کرد و در این راستا از علومی مانند هنر و روانشناسی هم در راستای بسته بندی مناسب، شکیل و مطلوب مشتری کمک گرفته می شود.

همانگونه که شاهد هستیم کشورهای توسعه یافته با سرمایه گذاری در این صنعت، ضمن داشتن بسته بندی های مناسب و افزایش ایمنی و سلامت محصولات، به ایجاد ارزش افزوده و افزایش قابلیت رقابت پذیری محصولات در بازارهای داخلی و خارجی کمک کرده اند.



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : بسته ,بندی ,افزایش ,رقابت ,محصولات ,مصرف ,بسته بندی ,رقابت پذیری ,قابلیت رقابت ,افزایش قابلیت ,بندی مناسب ,قابلیت رقابت پذیری ,افزایش قابلیت رقابت
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Sharon شرکت خدماتی پدیده سرویس Matthew اتوبار و باربری تهران Shannon سلام به سایت ویدیو کلوپ نیما خوش آمدید نوشت افزار الفبا به وبلاگ علی شهریور خوش آمدید ... Amber