بیشتر جوامع گریه کردن را نشان ضعف اشخاص می دانند.متاسفانه در کشور ایران هم نشان ضعف انسان است. 

 

رابطه جنسیت با گریه کردن

 

در کشور ایران گریه کردن را به اشخاص ضعیف نسبت می دهند. در فرهنگ ما مردان نباید احساسات خود را نشان دهند. گریه کردن یکی از این احساسات است. برداشت نادرست بسیار زیاد در جامعه ایرانی نفوذ کرده است. گریه کردن را جزء شخصیت ن می دانند.

 

تاثیر ابراز احساسات بر سلامت روان 

 

زمانی که احساس خود را نشان می دهید.آرامش درون انسان جاری می شود.وقتی که بخاطر موضوعی گریه می کنید،تمام انرژی های منفی از شما خارج می شود.انسان بعد از گریه کردن احساس سبکی دارد.

 

دیدگاه روانشناسی درباره گریه کردن 

 

روانشناسان گریه کردن را یک نوع داروی آرام بخش می دانند.آن ها به افرادی که عزیزان خود را از دست می دهند،گریه کردن را توصیه می کنند.روانشناسان اعتقاد دارند زمانی موضوعی شما را بیش از حد ناراحت می کند و شما نیاز دارید تخلیه روانی شوید، شروع به گریه کردن کنید.

 

تربیت خانوادگی

 

انسان ها بیشترین تاثیر را ابتدا از خانواده خود می گیرند.بعضی از والدین گریه کردن را یک ضعف می بیند،کودکی که در این خانواده رشد می کند ،در گفتگوی های درونی همیشه به خود می گوید (تو نباید گریه کنی ،اگر گریه کنی تو ضعیف هستی) به فرزندان خود بیاموزیم ،گریه کردن ابراز احساسات است ،گریه کردن خوب است.

 

رابطه خشم با گریه

 

دلیل بیشتر خشم های درونی گریه نکردن است.زمانی که انسان  مدت زیادی احساسات خود را نشان نداده است.ناراحتی ها درون انسان جمع شده است ،یک دفعه با کوچکترین اتفاقی به مانند خشم خود را نشان می دهد.

 

سلامت جسم

 

روانشناسان و افرادی که درحوزه ی NLp پژوهش دارند.اعتقاد دارند زمانی که انسان به بیماری مبتلا می شود،باید علت آن را درون روان خود جستجو کرد.درمان دارویی همزمان با درمان روحی به سریعتر شدن روند بهبودی کمک می کند.لوییز هی نویسنده کتاب شفای درون در این کتاب بیماری خود را توضیح می دهد، او به بیماری سرطان مبتلا شده بود ،ریشه بیماری را درون خود جستجوی می کند و بر هر اتفاق سخت و دردناک که در گذشته برای او اتفاق افتاده است ،شروع به گریه کردن می کند. او معتقد است که گریه کردن نوعی درمان است.

 

نوشتن

 

زمانی که انسان اتفاقات دردناک زندگی اش را می نویسد،درون انسان نیاز به تخلیه شدن دارد،زمانی که احساسات خود را درباره  آن اتفاق می نویسد، و شروع به گریه کردن می کنید  در همه وجودتان آرامش واقعی را احساس می کنید

 

چه زمانی احساسات خود را بنویسیم؟

 

هر زمان که احساس کردید نیاز به نوشتن دارید شروع کنید و اگر آن لحظه احساس می کنید نیاز به  گریه کردن دارید انجام دهید.


پرورش فکر و طرز فکر و موفقیت

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : انسان ,احساسات ,نشان ,زمانی ,بیماری ,درمان ,گریه کردن ,دارند زمانی ,نباید گریه ,،گریه کردن ,اعتقاد دارند ,اعتقاد دارند زمانی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نسیم بهاری تهران دانش هر چی که بخوای felez-ahan آرشیو اخبار سایت های بروز aryan97.parsablog.com (TR) تکنیک رایانه دانستني ها کویر رایانه Roxanne